Eqeep Group

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Zoek hier naar de juiste opdracht

IFS Support nodig?

Eqeep is IFS Platinum Partner!

Zoeken naar talent is ook een talent!

Eqeep helpt u!

Actief in Field Service Management of Repair?

Eqeep helpt u verder!
Snel zoeken
Vacatures
inSchiphol
inEindhoven
PMO
inUtrecht
inOngeving Gorinchem
inDen Haag
Bekijk al onze vacatures

Over ons

Missie

In een markt die hoge eisen stelt aan kwaliteit, compliance en prijs biedt Eqeep een betaalbare oplossingen op basis van de vraag van onze klanten. Of het nu gaat om Consultancy of Staffing ons doel is om onze toegevoegde waarde voor onze klanten, opdrachtgevers, opdrachtnemers en leveranciers continu aan te passen en te verbeteren wat leidt tot een hoge waardering voor onze dienstverlening en een rendabele groei van onze organisatie.

Visie

De komende jaren hebben organisaties behoefte aan de echte specialisten en minder aan generalisten. Organisaties zullen de meeste processen flexibel moeten inrichten omdat de vraag naar producten en diensten van haar klanten sterk wisselt, mede vanwege de langdurende onzekere economische situatie. De verandering van de producten, diensten en processen volgen elkaar in rap tempo op en wil men hier daadkrachtig op inspelen dan zal beleidvorming en executie essentieel zijn. Eqeep helpt bedrijven met deze processen, beleidvorming en implementatie. Dit doen wij door samen met onze klanten en partners concepten en modellen te ontwikkelen en te implementeren. Eqeep kijkt hierbij naar het gehele proces.

Eqeep adviseert bij de optimalisatie van de efficiëncy van processen. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring, maar ook dankzij onze specifieke marktkennis, kunnen wij dit waarmaken. De vraag van onze klanten, opdrachtgevers en professionals staat bij ons centraal.

Maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen (MVO)

Eqeep onderneemt op een maatschappelijk verantwoorde en betrokken wijze. Zij richt haar activiteiten bewust op het toevoegen van waarde aan zowel people, planet als profit. Wij zoeken daarin steeds opnieuw een zorgvuldige balans. Op een actieve en transparante manier leggen we de bijbehorende processen vast.
Onze uitgangspunten hierbij zijn:
• Een integrale visie waarbij Eqeep waarde creëert op economisch (profit), ecologisch (planet) en sociaal (people) gebied.
• Eqeep verankerd MVO in alle bedrijfsprocessen. Bij iedere bedrijfsbeslissing wordt een afweging gemaakt tussen de belangen van betrokken personen, bedrijven en organisaties.
• MVO is een proces waarbij er voor Eqeep geen eindbestemming bestaat. De doelen die worden nagestreefd veranderen in de tijd en met elke bedrijfsbeslissing. Er wordt door ons continue gezocht naar haalbare stappen om de maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm en inhoud te geven.

Terug

Eqeep Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close