Eqeep Group

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Zoek hier naar de juiste opdracht

IFS Support nodig?

Neem contact met ons op

Zoeken naar talent is ook een talent!

Eqeep helpt u!

Business Solutions?

Eqeep Solutions!
Snel zoeken
Vacatures
inAmsterdam
inSchiphol Rijk
inApeldoorn
Bekijk al onze vacatures

Staffing

Eqeep Staffing richt zich op de tijdelijke inzet van ervaren HBO/WO geschoolde IT professionals. Door onze diepgaande kennis en ervaring in IT, is onze zeer ervaren recruitmentafdeling in staat om de beste match op basis van prijs en kwaliteit te verzorgen voor onze klanten. Onze dienstverlenging is primair gericht op de branches: High Tech, Utility & Energy, Telco, Oil & Gas, Machinery en Shipbuilding.

De inzet van ZZP-ers/Freelancers behoort tot onze core business!

Opdrachten

Eqeep is altijd op zoek naar goede kandidaten voor haar opdrachtgevers. De openstaande opdrachten publiceren wij op onze site, zodat kandidaten zelf de kans krijgen om te reageren.

Staat uw nieuwe en uitdagende project er niet bij?
Schrijf u dan in via onze website, zodat wij contact met u kunnen opnemen zodra wij een leuke klus voor u hebben.
Direct inschrijven

Toe aan een nieuwe opdracht? Schrijf je dan nu in! Om jou beter van dienst te kunnen zijn, vragen wij jou om hier je gegevens en je CV achter te laten.
Job Search aanmaken

Maak een vacature alert aan en wordt op de hoogte gehouden van de nieuwste opdrachten die aan jouw criteria voldoen.

Log direct in om je profiel te zien en te beheren.

Wil je vrijblijvend sparren over de mogelijkheden of wil je nader kennismaken, neem dan contact met ons op.

Eqeep Consulting

Eqeep Consulting levert consultancy op het gebied van systeem- en procesoptimalisatie en applicatiebeheer. Eqeep Consulting levert daarnaast functionele- en technische consultancy zoals consultancy hoort te zijn: persoonlijk, helder, met een groot aanpassingsvermogen en met de nadruk op vakkennis. Onze consultants ondersteunen u bij het gehele proces van analyseren, definiëren, verbeteren, implementeren, controleren en uitvoeren. Eqeep luistert, Eqeep denkt, Eqeep doet.

Eqeep Staffing

Eqeep Staffing levert full-service dienstverlening op het gebied van detachering en contractmanagement van externe professionals voor organisaties. Eqeep heeft diepgaande kennis en ervaring in IT, met de nadruk op ERP en testen. De inzet van ZZP-ers - Freelancers is onze core business.

Eqeep Products

Eqeep Products levert business software voor operationele, ondersteunende en strategische doeleinden. Software die uw organisatie in staat stelt geordend en efficiënt te werken, in lijn met uw toekomstvisie.

Onze klanten
Eqeep Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close