Over ons

Eqeep ziet haar klanten als referenties.

Vanuit de kernwaarden (Klantgericht, Kwaliteitsgericht, Resultaatgericht en Betrouwbaar) verkoopt Eqeep Software Licenties, Consulteert & Adviseert en support nationaal en internationaal opererende ondernemingen. Eqeep levert business software voor operationele, ondersteunende en strategische doeleinden. De door Eqeep aangeboden software stelt uw organisatie in staat om geordend en efficiënt te werken.

De professionals van Eqeep Consulting helpen klanten bij het Implementeren, Optimaliseren en Beheren van de IFS Business Software. We zijn gespecialiseerd op het gebied van Enterprise Resource Planning (ERP) en Enterprise Service Management met de nadruk op IFS Applications en IFS Field Service Management.

Eqeep Services richt zich op het aanbieden van Managed Services, Hosting/Cloud Solutions en Support Services 24/7 ten aanzien van de IFS Business Software. Daarnaast verzorgt Eqeep Services de tijdelijke inzet van ervaren HBO/WO geschoolde IT professionals van programmeur tot projectmanager.

De Eqeep Group is gecertificeerd Platinum Service- en Channel Partner van IFS.

Wij hebben kantoren in Nederland en Duitsland. We zijn direct actief in de landen; België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. 

Awards

Eqeep Group is wereldwijd uitgeroepen tot “IFS Service Partner in 2016 en in 2018”. Eqeep Group is in 2019 opnieuw genomineerd voor de Partner Awards van IFS. Als Platinum Partner van IFS kreeg Eqeep recent bericht van de wereldwijde leverancier van enterprise-software dat zij in drie verschillende categorieën tot de finalisten behoort. Op de IFS Partner Network Summit, die plaatsvindt tijdens de IFS World Conference 2019 in Boston (7-10 oktober), worden de winnaars van de verschillende awards bekendgemaakt.

Missie

In een markt die hoge eisen stelt aan kwaliteit, compliance en prijs biedt Eqeep een betaalbare oplossingen op basis van de vraag van onze klanten. Of het nu gaat om Consultancy of Staffing ons doel is om onze toegevoegde waarde voor onze klanten, opdrachtgevers, opdrachtnemers en leveranciers continu aan te passen en te verbeteren wat leidt tot een hoge waardering voor onze dienstverlening en een rendabele groei van onze organisatie.

Visie

De komende jaren hebben organisaties behoefte aan de echte specialisten en minder aan generalisten. Organisaties zullen de meeste processen flexibel moeten inrichten omdat de vraag naar producten en diensten van haar klanten sterk wisselt, mede vanwege de langdurende onzekere economische situatie. De verandering van de producten, diensten en processen volgen elkaar in rap tempo op en wil men hier daadkrachtig op inspelen dan zal beleidvorming en executie essentieel zijn. Eqeep helpt bedrijven met deze processen, beleidvorming en implementatie. Dit doen wij door samen met onze klanten en partners concepten en modellen te ontwikkelen en te implementeren. Eqeep kijkt hierbij naar het gehele proces.

Eqeep adviseert bij de optimalisatie van de efficiëncy van processen. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring, maar ook dankzij onze specifieke marktkennis, kunnen wij dit waarmaken. De vraag van onze klanten, opdrachtgevers en professionals staat bij ons centraal.

Maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen (MVO)

Eqeep onderneemt op een maatschappelijk verantwoorde en betrokken wijze. Zij richt haar activiteiten bewust op het toevoegen van waarde aan zowel people, planet als profit. Wij zoeken daarin steeds opnieuw een zorgvuldige balans. Op een actieve en transparante manier leggen we de bijbehorende processen vast.

Onze uitgangspunten hierbij zijn:

  1. Een integrale visie waarbij Eqeep waarde creëert op economisch (profit), ecologisch (planet) en sociaal (people) gebied.
  2. Eqeep verankerd MVO in alle bedrijfsprocessen. Bij iedere bedrijfsbeslissing wordt een afweging gemaakt tussen de belangen van betrokken personen, bedrijven en organisaties.
  3. MVO is een proces waarbij er voor Eqeep geen eindbestemming bestaat. De doelen die worden nagestreefd veranderen in de tijd en met elke bedrijfsbeslissing. Er wordt door ons continue gezocht naar haalbare stappen om de maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm en inhoud te geven.