Eqeep ontvangt drie nominaties voor IFS-awards in Boston

Tiel, 1 oktober 2019 – Eqeep is opnieuw genomineerd voor de Partner Awards van IFS. De ervaren dienstverlener en Platinum Partner van IFS kreeg deze week bericht van de wereldwijde leverancier van enterprise-software dat zij in drie verschillende categorieën tot de finalisten behoort. 

Op de IFS Partner Network Summit, die plaatsvindt tijdens de IFS World Conference 2019 [VIDEO] in Boston (7-10 oktober), worden de winnaars van de verschillende awards bekendgemaakt.

De Partner Awards van IFS worden uitgereikt in zes verschillende categorieën. IFS maakte maandag 23 september bekend dat Eqeep voor drie awards tot de kanshebbers behoort. Afgelopen jaar mocht  Eqeep zich voor de tweede keer winnaar van de IFS Partner Award ‘IFS Services Partner of the Year (Mid-Market)’ noemen. Dit jaar ontving het bedrijf nominaties in de categorieën ‘IFS Channel Partner of the Year’, ‘IFS Customers’ Choice Partner of the Year’ en ‘IFS Growth Partner of the Year’.

“Eqeep staat voor Enable, Quality, Empower, Execute en People”, vertelt Harm van Echteld, Chief Executive Officer van Eqeep. “We zijn de klantgerichte, kwaliteitsgerichte, resultaatgerichte en betrouwbare partner voor het effectief inrichten van IT-bedrijfsprocessen. Wij zijn trots op deze nominaties. Het feit dat we ook genomineerd zijn voor de ‘IFS Customers Choice Award’ geeft aan dat we, in de ogen van onze klanten, met onze dienstverlening en visie de juiste koers varen. IFS groeit en breidt haar partner netwerk de komende jaren verder uit. Voor ons de uitdaging om onze dienstverlening en het aanbod te blijven ontwikkelen. De toename van het aantal partners zien wij als een mooie kans om met onze deskundigheid en ervaren consultants de klant blijvend snel en adequaat te ondersteunen en te ontwikkelen. Met deze factoren blijft Eqeep zich als IFS Platinum Partner dagelijks onderscheiden.”

IFS heeft de awards in het leven geroepen om ‘de succesverhalen en het uitstekende werk van IFS-partners’ in de spotlights te zetten. ‘De IFS Partner Awards erkennen en herkennen de enorme en onovertroffen toewijding van onze partners naar klanten toe – in alle sectoren, landen en segmenten van de markt. Deze successen willen we graag onder de aandacht brengen tijdens de IFS Partner Network Summit in Boston’, aldus de organisatie.

De categorieën en nominaties voor de IFS Partner of the Year Awards 2019 zijn als volgt:

IFS Channel Partner of the Year
NEC Enterprise Solutions
Novacura
Eqeep

IFS Customers’ Choice Partner of the Year
Info Consulting
Nayo Technologies
Eqeep

IFS Growth Partner of the Year
DXC.technology
Tata Consultancy Services
Eqeep

Voor vragen, interviewverzoeken of aanvullende informatie:

Eqeep: Ellen Smorenburg +31 (0)344-767170

Over Eqeep: www.eqeep.com

Eqeep helpt klanten bij het implementeren, optimaliseren, onderhouden en beheren van business software, met als doel organisaties te helpen groeien en meer kostenefficiënt te werken. De dienstverlener biedt klanten ondersteuning en begeleiding, verzorgt software-licenties, levert cloud- en management services solutions en verzorgt tijdelijke inzet van ervaren HBO/WO geschoolde IT-professionals; van programmeur tot projectmanager. Eqeep is gespecialiseerd in Field Service Management (FSM) en Enterprise Resource Planning (ERP) en gecertificeerd Platinum Service- en Channel Partner van IFS.

Over IFS www.ifs.com/nl

IFS™ ontwikkelt en levert wereldwijd enterprise-software voor klanten die goederen produceren en distribueren, assets onderhouden en servicegerichte activiteiten beheren. De branche-expertise van onze mensen en oplossingen in combinatie met de inzet voor onze klanten maken IFS een erkend leider en de meest aanbevolen leverancier in onze sector. IFS heeft 3.700 medewerkers en ondersteunt meer dan tienduizend gebruikers wereldwijd vanuit een netwerk dat bestaat uit lokale vestigingen en een groeiend ecosysteem met partners. Kijk voor meer informatie op IFSworld.com.

Volg ons op Twitter: @ifsworld

Lees meer in onze IFS Blogs over technologie, innovatie en creativiteit: https://blog.ifsworld.com/